Bijbelstudie

Op een veelal grijze markt (allerlei stemmen die roepen om aandacht) hebben christenen een schat in beheer om uit te delen (kijk!). Het is goed om daar met elkaar over te praten en te groeien in geloof, waarmee we de wereld in kunnen gaan.

Heb je wat te bieden of verlang je naar verdieping van je geloof, ben je nieuwsgierig of wil je wat delen, wil je een preek bespreken, dan is de 2-wekelijkse bijeenkomst rond de Bijbel misschien iets voor jou!

Elke 2 weken gaat er een uitnodiging uit, met info over het onderwerp van de avond, voor een Bijbelstudie. Ook wordt de avond op zondag bij de mededelingen van de kerkenraad genoemd.
Wil je een keer de sfeer proeven, kom gewoon een keer luisteren.

Hoe ziet een avond er meestal uit?
Een vrijwilliger brengt een onderwerp ter sprake op een vrij te kiezen manier. Van tevoren is dan een mailtje rondgestuurd met wat informatie, discussiepunten of vragen. Het hoofdonderwerp kan een Bijbelgedeelte zijn, een vrij onderwerp of een actueel onderwerp. Zie je het niet zitten om de voorbereiding zelf te doen, dan kan een ander het overnemen.

Iedereen is van harte welkom!!

We komen bij elkaar in een vergaderzaal van de Emmauskerk en willen om 19:45 beginnen. Vanaf 19:30 is er koffie/thee. We stoppen rond 21:30.

Let op: vanaf september 2019 op woensdagavond!

8 jan. Basics van de Bijbel Ho.3 : wat ging er mis?  Jos en Anneke

22 jan. Wegwijs nov/dec “Geen liefde zonder keuze”  Aafko