Gemeentedag

Programma Gemeentedag donderdag 30 mei 2019

• 10:00 kerkdienst in de Emmauskerk.
  • 11:00 de gemeente(dag) verplaatst zich naar camping De Oudelandsehoeve voor koffiedrinken, koffie en thee worden vanuit de kerk meegenomen. Neemt iedereen zelf wat lekkers mee?
  • 12:30 Lunch, er worden weer heerlijke eieren gebakken, neem wel je eigen brood mee voor onder je eieren.
  • 14:00 begint het grote gemeente spel, thema dit jaar is: ’Wie wordt Team Robinson 2019?!’ In vier groepen worden diverse spelonderdelen doorlopen, om zo elkaar beter te leren kennen en gezamenlijke wat leuke uitdagingen aan te gaan. Tevens zal er ook een springkussen voor de (jongere) jeugd voorzien worden!
  • 18:00 BBQ, start met kinderen, gevolgd door volwassenen Opgeven voor BBQ vooraf bij Marielle, uiterlijk zondag 26 mei.
  • 21:00 het traditionele kampvuur met de bij behorende gezelligheid.

Opgeven:

• Wil je enkel meedoen aan de gemeentedag: kom dan gewoon naar de camping zonder opgeven en zonder tent. Je betaalt dan een bezoekers bedrag van €2,50.
  • Wel graag vooraf opgeven voor de BBQ in verband met de inkopen, dit kan t/m zondag 26 mei bij Marielle.

Camping ‘De Oudlandse Hoeve’
Moerstaatseweg 147