Hemelvaartsdag

Broers en zussen, broertjes en zusjes.

Op Hemelvaartsdag zal er zo als het er nu uitziet alleen een kerkdienst via kerkdienstgemist.nl gehouden worden.

Op 3 verschillende locaties kunnen wij na de kerkdienst op afstand bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten en te lunchen.
Hiervoor worden er lunchpakketten van te voren klaargemaakt en die worden ter plaatse uitgedeeld.
Het is de bedoeling dat elk gezin/ persoon zelf voor drinken zorgt.

Op woensdagavond zullen wij met vrijwilligers de lunchpakketten uitdelen aan de personen die niet in staat zijn om donderdag te komen eten.
Wat gaan we dus doen: allemaal luisteren naar de kerkdienst, daarna naar een van de locaties gaan om daar elkaar te ontmoeten en te lunchen.
De locaties zijn: de tuinen van Willem de Rooij, Fam. Mattheussens en van Leeuwen.

Wat willen wij van u weten:
• Doen jullie mee en zo ja met hoeveel personen en bij wie in de tuin?
• Wie wil meehelpen om woensdagavond pakketten te gaan bezorgen bij gemeenteleden die
niet kunnen komen lunchen?

Met de laatste persconferentie werd echter aangegeven dat we niet meer dan 2 mensen thuis mogen ontvangen, stap 1. Pas met stap 3 kunnen dat er 4 worden, daar zijn we op zijn vroegst twee weken na Hemelvaartsdag.

Daarom kan de kerkenraad geen verantwoordelijkheid voor dit plan nemen. We vragen jullie daarom goed na te denken over de risico’s, en hoe de beeldvorming kan zijn naar de mensen om ons heen.

Graag zo snel als mogelijk voor 8 mei opgeven via de mail bij Mirjam.
Waar de pakketten opgehaald kunnen worden woensdag horen jullie z.s.m.

Groet Annet en Mirjam en Leida.