Kamperen Hemelvaartsweekend

Voorlopig programma kamperen woensdag 29 mei t/m zaterdag 1 juni

Woensdag 29 mei
12:00 vanaf de middag mogen de kampeerders hun tent op zetten. Ivm werk zullen veel mensen dat ´s avonds pas doen, maar er zullen gemeenteleden zijn die die middag al aankomen.
18:00 iedereen zorgt deze avond zelf voor een maaltijd
20:00 koffie/thee drinken in het nieuwe kampement, neem eventueel wat lekkers mee.
21:00 kampvuur

Donderdag 30 mei: gemeentedag
10:00 kerkdienst in de Emmauskerk.
11:00 de gemeente(dag) verplaatst zich naar camping de Oudelandsehoeve voor koffiedrinken, koffie en thee worden vanuit de kerk meegenomen. Neemt iedereen zelf wat lekkers mee?
12:30 er worden creatieve eieren gebakken, neem wel genoeg brood mee voor onder je ei.
14:00 begint het grote gemeente spel, thema dit jaar is: ’Wie wordt team Robinson 2019?!’ In vier groepen worden diverse spelonderdelen doorlopen, om zo elkaar beter te leren kennen en gezamenlijke wat leuke uitdagingen aan te gaan.
18:00 BBQ, start met kinderen, gevolgd door volwassenen Opgeven voor BBQ graag bij Marielle, uiterlijk zondag 26 mei.
21:00 het traditionele kampvuur met de bijbehorende gezelligheid.

Vrijdag 31 mei
Geen programma, sommigen gaan werken, anderen blijven de hele dag op de camping en/of gaan samen activiteiten doen.
10:00 Brunch op de camping. Er wordt gezorgd voor verse broodjes en jus d´orange.
12:00 Tenten moeten afgebroken zijn als je niet tot zaterdag blijven kamperen
18:00 gezamenlijk friet halen en eten op de camping, met evt. BBQ van wat over is donderdag.
20:00 Slotavond met koffie/thee en laatste kampvuur

Zaterdag 1 juni
12:00 Uiterste vertrektijd

Overige praktische informatie zoals verblijfsduur, reserveren en de kosten staan in de mail van 25 april 2019.

Camping ‘De Oudlandse Hoeve’
Moerstaatseweg 147