Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Bergen op Zoom

Kamperen Hemelvaartsdag

Woensdag 9 mei t/m zaterdag 12 mei is het weer zover: kamperen met Hemelvaartsdag!

Het echte opgeven komt allemaal nog, maar een paar dingen wilden we vast in de week leggen en anders doen dan vorig jaar:

1. Loten om de pipo wagens
Er is meer belangstelling voor de pipo wagens dan er beschikbaar zijn. We hebben al drie of vier aanmeldingen voor de wagens, dus willen we voorstellen om te loten. De gelukkigen van dit jaar worden dan voor volgend jaar uitgesloten, zo heeft iedereen een keer een kans op een comfortabele nacht of überhaupt mee kunnen. Heb je interesse geef je dan tot en met Pasen op bij Tineke, daarna loten we wie er dit jaar aan de beurt zijn.

Er zijn trouwens ook Tipi tenten beschikbaar, mocht daar interesse voor zijn, laat het weten!

2. Liefdesmaaltijd in plaats van BBQ 
Er zijn dit jaar minder barbecues en barbecuers beschikbaar dus stellen we voor een liefdesmaal te organiseren. Iedereen neemt voldoende eten mee voor zichzelf/eigen gezin plus 1, we stallen dit uit op tafels en eten samen van dit buffet.

3. Vrij programma
Dit jaar houden we graag wat vrijheid in het programma om lekker te luieren en bij te praten, mee te doen aan een wandeling in het Halsters laag of lekker een potje te voetballen. Er komt dus in principe geen georganiseerd spel.

Heb je op een van deze punten een leuke aanvulling of alternatief, laat het weten!

Hartelijke groet,

 

Theo en Tineke

 

www.dassenplas.nl
Laagweg 6
4614 PV Bergen op Zoom

  Get Directions