Startzondag

De startzondag wordt gevierd met een blokdienst. Deze begint om 9:30uur.

Dit keer geen workshops, maar wat informeler in de vorm van een ‘High Tea’. Dit idee is naar voren gekomen naar aanleiding van de gezellige sfeer die er hing met het afgelopen paasontbijt. En juist omdat we als gemeente wat kleiner geworden zijn, vinden we dit extra belangrijk. Daarnaast past het goed bij het jaarthema: ‘contact’.

De tafels zullen voor de kerkdienst al in groepjes staan, maar wel zo dat iedereen de dominee kan zien. Dan willen we na de kerkdienst een ‘High Tea’ doen met het idee om eventueel door te praten over de preek. De kinderen willen we erbij betrekken door ze mee te laten helpen met de voorbereidingen.

Binnenkort zullen we een lijst voor in de kerk ophangen waar iedereen op kan schrijven als hij/zij iets te eten mee wil nemen wat past bij de ‘High Tea’.