Nederlandse Gereformeerde Kerk Bergen op Zoom – Emmauskerk

Wandelen met de kerk!

Broers en zussen,

Ad Ruijten en ondergetekende gaan iedere zaterdag een wandeling maken. We wandelen door heel zuidelijk Nederland en een gedeelte van België.

We zouden dit ook graag samen willen doen met gemeenteleden die ook van wandelen houden en daarnaast ook van een goed gesprek.

De wandelingen zullen in de omgeving van Bergen op Zoom plaatsvinden.

 

Tijdens wandelen kun je genieten van Gods schepping, elkaar beter leren kennen door het hebben van een goed gesprek, je omgeving beter leren kennen het werkt heel ontspannend, en nog heel veel andere positieve kanten van het wandelen met elkaar.

We willen dit in principe iedere eerste zaterdag van de maand gaan doen.

We vertrekken bij de kerk rond de klok van 9 uur. We maken dan een wandeling van tussen de 10 en 15 km. Na de wandeling willen we afsluiten met het drinken van een kopje koffie of thee.

We zijn dan rond de middag weer terug bij de kerk.

In Scipio is een groep “Wandelen met de Emmauskerk” aangemaakt waarin je kunt aangeven of je mee wilt. Ook een mailtje sturen naar een van onderstaande mailadressen kan.

Indien je mee wilt gaan wandelen dan graag uiterlijk vrijdagavond 20:00 uur aanmelden. Dit via Scipio of via de mail.

We willen aanstaande zaterdag hiermee een begin maken. IJs en weder dienende. Bij bijzonderheden staat op de Scipio app meer informatie.

Als u meegaat is het wel verstandig om goede schoenen aan te doen. We gaan ook de natuur in.

 

Adrie van Dixhoorn.                                                                      Ad Ruijten

 

  Get Directions