Week van Gebed

In 2019 zet de Week van Gebed voor de eenheid van christenen het recht voor ogen. Met een concrete Bijbelse oproep scherpt de Week van Gebed je blik op recht en onrecht: zoek het recht en niets dan het recht.

De centrale Bijbeltekst van de Week van Gebed komt in 2019 uit het boek Deuteronomium 16 vers 10-20. Een hoofdstuk waarin Gods voorschriften over festiviteiten als vanzelf overgaan in de opdracht om rechters aan te stellen en niets anders te zoeken dan het recht.

De Emmauskerk organiseert dit jaar zelf geen activiteiten. Voel je welkom bij één van de activiteiten georganiseerd door andere kerken in en rond Bergen op Zoom.

Van maandag t/m vrijdag (21 t/m 25 januari) is er om 12.15 uur een Middaggebed in de St.-Gertrudiskerk, mede verzorgd door enkele christelijke gemeenschappen: Lievevrouweparochie, Protestantse gemeenschap en de Evangelische gemeente De Schuilplaats. Ingang aan de Markt.
Maandag 21 januari: voorganger diaken Jan Foesenek
Dinsdag 22 januari: voorganger Jan Dees
Woensdag 23 januari: voorganger ouderling Joke Petermeijer
Donderdag 24 januari: voorganger ds. Willem Vermeulen
Vrijdag 25 januari: voorganger pastor Fredi Hagedoorn.

Meer info over de landelijke activiteiten staat op de website van Missie Nederland