Nederlandse Gereformeerde Kerk Bergen op Zoom – Emmauskerk

Archief samenkomsten

Op deze pagina komen de meest recente preken van A. Veerman. De preken zijn downloadbaar in Pdf-formaat. Voor meer informatie over de preken, de PowerPoint of liturgie kunt u terecht bij de dominee (dominee@albertveerman.nl).

De eerste preek die werd gehouden is te vinden onder deze link. Dit was de preek gehouden tijdens de intrede dienst op 02-04-2023.

De preek die is gehouden in de dienst tijdens Goede Vrijdag is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “Het Woord aan het kruis.”

De preek die is gehouden in de paasdienst is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “De dubbele overwinning van de Heer is onze overwinning.”

De preek die is gehouden in de ochtend van 16 april is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “De opgestane Heer komt je ongeloof tegemoet.”

De preek die is gehouden in de middag van 16 april is te vinden onder deze link. Dit was een leerdienst rondom zondag 29.

De preek die is gehouden in de ochtend van 23 april is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “Geloven is zien.”

De preek die is gehouden in de middag van 23 april is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “Is er dan geen timmerman, die de sleutel maken kan?”

De preek die is gehouden in de ochtend van 7 mei is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “Wees een open deur”

De preek die is gehouden in de middag van 7 mei is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “Bekeren? Ik ben toch al bekeerd!?”

De preek die is gehouden in de ochtend van 14 mei is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “Laat hen één zijn”

De preek die is gehouden in de middag van 14 mei is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “Een leerdienst n.a.v. een artikel van Prof. Bram van de Beek Het oude
is voorbijgegaan…”

De preek die is gehouden in de ochtend van donderdag 17 mei is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “Hemelvaart: opgestaan en weggegaan.”

De preek die is gehouden in de ochtend van 21 mei is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “De apostel die niet mocht ontbreken”

De preek die is gehouden in de middag van 21 mei is te vinden onder deze link. Het thema van deze preek was: “Bijbel en milieu”