Bijbelstudie

Iedereen is welkom op de Bijbelstudieavond, waar we ook actuele/persoonlijke vragen kunnen bespreken. Kom gewoon een keer vrijblijvend “proeven”.

In de regel komt een aantal gemeenteleden om de 14 dagen op donderdagavond bij elkaar om elkaar te helpen de Bijbel te begrijpen en daardoor te groeien in geloof.
We bespreken een deel uit de Bijbel, waarbij we b.v. een uitleg (schets uit Wegwijs of een boekje) of een recent gehouden preek gebruiken. Daarmee proberen we vorm en richting te geven in ons leven als volgelingen van Jezus Christus.

We komen bij elkaar in een vergaderzaal van de Emmauskerk en willen om 19:45 beginnen. Vanaf 19:30 is er koffie/thee. De data staan vermeld in de agenda van deze website. .
Een gemeentelid zal de avond voorbereiden en we stoppen rond 21:30.

Wil je het blad Wegwijs ontvangen, dan kun je info krijgen bij Joke van Sluijs.