Corona

Op deze pagina vindt u de informatie die u nodig heeft om, vanwege het Coronavirus COVID-19 op een verantwoorde manier, de Emmauskerk te bezoeken.

Ook als gast bent u tijdens onze kerkdiensten van harte welkom!

Vanaf 1 september is het in principe niet meer nodig u vooraf aan te melden.

Indien u als gast met een grotere groep komt, dan willen we u vragen om u vooraf wel even aan te melden via registratie@emmauskerk-boz.nl . Dat geeft ons de ruimte om logistiek één en ander te regelen.

Vanuit goede en liefdevolle zorg voor elkaar adviseert de kerkenraad dat iedere bezoeker (vanaf 13 jaar) van ons kerkgebouw een mondkapje draagt bij lopend verblijf in het gebouw.
Dit houdt in dat bij bezoek aan kerkdienst of andere bijeenkomst u/jij vanaf binnenkomst tot je zit op jouw stoel, en vanaf het moment dat u/jij weer van de stoel vandaan loopt, een mondkapje draagt. Tijdens het zitten op de stoel kan het mondkapje af.

Om het gebouw ook tijdens de kerkdiensten goed te kunnen ventileren, staan de ramen open. Houdt hier rekening mee als u een dienst bezoekt.

Meer informatie staat hier beschreven: Welkom bezoekers – 2

Voor de gemeenteleden en vaste gasten staan hieronder het gebruiksplan en het reinigingsplan.
Zowel het gebruiksplan als het reinigingsplan is aan verandering onderhevig en zal, indien nodig, tussentijds aangepast worden.
Bij gebruik name van het gebouw Emmauskerk gaat u akkoord met het gebruiksplan en het reinigingsplan.

Gebruiksplan versie 2.2

Reinigingsplan versie 2.0

Getekende privacyverklaring

De kerkdiensten blijven online te volgen via kerkdienstgemist.nl.