Gebouw Emmauskerk

In 2010 hebben wij het gebouw Emmauskerk overgenomen van de Lieve Vrouwe parochie. Sinds 2011 komen we hier 2x per zondag bij elkaar en vinden er door de week verschillende andere activiteiten plaats.

Onze kerkelijke gemeente werkt samen met de wijkcommissie Noordgeest om het gebouw optimaal te benutten.

Het gebouw bestaat uit verschillende ruimten. Een kerkzaal met ruimte voor 150 personen, en 3 aparte vergaderruimtes (elk geschikt voor ongeveer 10 tot 14 personen).

Daarnaast is er toiletgroep en een keuken met oa vaatwasser, koelkast, gasfornuis en elektrische oven.

Het gebouw wordt ook verhuurd. Heeft u interesse of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met T. de Vries – Schuitvlot 06-23465601 of via verhuur@emmauskerk-boz.nl