GSKI

Gereja Suara Kebenaran Injil is een evangelisch kerk welke gebruikt maakt van ons gebouw Emmauskerk.

De gemeente is aangesloten bij de synode Gereja Suara Kebenaran Injil te Indonesië, die onder het voorzitterschap valt van Pdt. Dr. Erastus Sabdono.

Vanaf half januari 2020 houdt de GSKI iedere zondag om 12.00 uur een dienst in de Emmauskerk. Door de coronacrisis hebben deze diensten enkele maanden stil gelegen. Vanaf zondag 5 juli zijn de diensten weer begonnen.

De voorganger, August Resner is geboren in Stein en woont samen met zijn gezin in Den Haag. Zijn echtgenote Grace Damar en hij zijn gezegend met 3 kinderen, Rezky, Maya en Mega, en met 3 kleinkinderen, Landon, Gracie-Ann en Johanna.

Het echtpaar dient sinds 2007 vol passie op Gods akker en leiden sedert januari 2020 GSKI Bergen op Zoom.

“Het is een groot voorrecht om de plannen van God te bewandelen en in zijn wil te werken in het Koninkrijk, om vele zielen te brengen naar een nieuwe hemel en nieuwe aarde.”

///

August Resner lahir di kota Stein dan tinggal bersama istri serta keluarganya di Den Haag. Beliau bersama istri yang bernama Grace Damar dikaruniai 3 orang anak, Rezky, Maya dan Mega, dan 3 cucu, Landon, Gracia-Ann dan Johanna.

August dan Grace melayani Tuhan sejak 2007 dengan penuh kasih dalam ladang Tuhan. Mulai Januari 2020 mereka bergabung dengan GSKI Bergen op Zoom

“Suatu kehormatan yang besar dapat berjalan dalam rencana Allah dan bekerja dalam KerajaanNya, untuk membawa jiwa-jiwa ke langit baru dan bumi baru”.

Door de het uitbreken van de coronacrisis kwamen ook hun pas begonnen activiteiten stil te liggen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de voorganger August Resner tel. 06 486 764 51.

Link Facebookpagina