De Bijbel (The Bible):

De Bijbel online lezen: lees hier gratis online de Bijbel in de Nieuwe Bijbelvertaling, NBG1951 of de Statenvertaling (Jongbloed-editie). Andere vertalingen zijn, na een gratis proefperiode van 30 dagen, tegen betaling te lezen.

The Bible in your own language: read the Bible in English, African English, Arabic, Chinese (Mandarin),  Dari, Farsi, French, Kurdish-Sorani, Polish, Romanian, Russian, Serbian, Somali, Spanish, Tarifit, Tigrinya or Turkish.

Bergen op Zoom:

Gemeente Bergen op Zoom : alles over de gemeente Bergen op Zoom

Voedselbank Goed Ontmoet : voedselbank West-Brabant

Schuldhulpmaatje Bergen op Zoom : hulp bij vastlopen met financien

Wijkcommissie Noordgeest : de wijk waar de Emmauskerk deel van uit maakt

Christelijk Bergen op Zoom:

Evangelische Kerk ‘De Schuilplaats’

Levend Woord Brabant-Zeeland

Christelijk West-Brabant/Oost-Zeeland:

ChristenUnie en SGP Noord-Brabant

Gospel @ Sea: organiseren van meetings en gospelconcerten in regio Zuid-Beveland

Kampvuur-avonden: vuur, ontmoeting en vriendschap. ‘Geef een man een vuurtje en wat te drinken, dan weet hij wat de bedoeling is’. Inspirerende mannen-avonden in Veere.

Beachbrothers: Beachbrothers is een initiatief van mannenbroeders die een paar keer per jaar samen in de vroege morgen elkaar ontmoeten voor een wandeling over het strand.

Zij en Zeeuws: christelijke magazine en website (met diverse activiteiten) voor de Zeeuwse vrouw.

Christelijke kranten en bladen:

Nederlands Dagblad

Reformatorisch Dagblad

Onderweg: magazine,toerusting en inspiratie voor gemeenten en gemeenteleden

De Nieuwe Koers: christelijk opiniemagazine. Motto: hoopvol realistisch.

Gereformeerd Kerkblad

Evangelische Omroep

De Reformatie: tijdschrift voor ‘inspirerend kerk zijn’. Vanaf 2015 samengegaan naar magazine ‘Onderweg’.

Overig:

Vragen over geloven: Alles over wat en waarom christenen geloven, de Bijbel als het Woord van God en waarom en hoe je kunt bidden.

Tijd met Jezus: elke werkdag een nieuwe korte meditatie. Om christenen te inspireren en bemoedigen om hun dag te laten kleuren door de liefdevolle aanwezigheid van onze Heer.

Stichting Gave: een interkerkelijke organisatie voor het werk onder vluchtelingen en asielzoekers in Nederland.

Gevangenzorg Nederland: een vrijwilligersorganisatie voor (ex-)gevangenen, tbs-patienten en hun familieleden.

De 4e musketier: inspiratie voor ieder mannenhart en golven van gerechtigheid wereldwijd.

A Rocha Nederland: een beweging van christenen die vanuit hun geloof zorgen voor Gods schepping.

Micha Nederland: roept op christenen hun verantwoordelijkheid te nemen.

Evangelische Hogeschool: onderwijsprogramma voor jongeren en volwassenen. Gericht op geloofstoerusting enpersoonlijke ontwikkeling temidden van de huidige cultuur en maatschappij.

Evangelisch College: interkerkelijk opleidingsinstituut dat (deeltijd)opleidingen en cursussen aanbiedt op het gebied van de Bijbel, theologie, missionair werk en pastoraat.

Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt: informatieve site over het landelijke kerkverband

Theologische Universiteit Kampen: opleidingsplaats predikanten

Lees en luister: webshop met christelijke boeken, muziek en films.