Roemenië

Van 27 april tot 4 mei 2018 gaat we met 14 mensen uit de Emmauskerk naar Roemenië.

Naast het praktische werk (waterleidingen, sanitair en speeltoestellen aanleggen op stuk grond wat bedoeld is voor de kinderen uit de wijk), zullen er ook 4 middagen zijn dat we met de kinderen uit de sloppenwijk gaan zingen/spelen/knutselen/etc.
Na deze middagen willen we de kindjes graag een pakketje met eten meegeven, omdat veel gezinnen geen of weinig eten hebben.
Zo’n pakketje zal waarschijnlijk bestaan uit een bolletje, een appel, een banaan en een pakje drinken.
Hiervoor is per kindje ongeveer  € 1,50 nodig.

‘s Avonds zullen we 1 of 2 tieneravonden houden. Hierbij willen we ze dan een maaltijd/bbq aanbieden.
Hiervoor is ongeveer € 2 per tiener nodig.

We verwachten op de middagen zo’n 130 tot 150 kindjes en tijdens de tieneravond 60 tot 70 tieners.
Er zijn dus nogal wat appels, broodjes en drinken nodig!

Dat betekent dat wij met een donatie van:
€ 3: één kindje 2 dagen te eten kunnen geven, of één tiener een avondmaaltijd
€ 6:  één kindje een hele week te eten kunnen geven
€ 10: één kindje een hele week te eten kunnen geven + één tiener 2 avondmaaltijden kunnen geven

(Mocht het zo zijn dat er geld over zou blijven, dan zal ook dat naar de kinderen gaan. We overleggen dan met de plaatselijke coördinator hoe het ‘t beste besteed kan worden)

Dit geld kan in de collecte van woensdagavond 14 maart (biddag) gedaan worden. Maar kan ook overgemaakt worden naar:
IBAN: NL40INGB0001116740
ten name van: Gereformeerde kerk Vrijgemaakt te Bergen op Zoom
onder vermelding van: Roemenië

Meer informatie kan opgevraagd worden bij Lieneke.