Nederlandse Gereformeerde Kerk Bergen op Zoom – Emmauskerk

Wie zijn wij

De Emmauskerk is een kleine, Nederlandse gereformeerde kerk op de Brabantse Wal. We richten ons voornamelijk op de stad Bergen op Zoom en staan midden in de wijk Noordgeest.

We willen met God een liefdevolle relatie aangaan. We verlangen ernaar God steeds beter te leren kennen door te investeren in het lezen van zijn Woord, de Bijbel, tijd te nemen voor gebed en Hem te prijzen met liederen.

Dit kan tijdens de zondagse kerkdiensten, maar ook tijdens andere bijeenkomsten of thuis als individu.

We willen niet alleen met God een liefdevolle relatie aangaan, maar ook met de mensen om ons heen. We willen ons richten op onze medemens, omdat we als kerk geroepen zijn er te zijn voor hun vrede. Daarom willen we omzien naar elkaar. Zowel binnen de gemeente als daar buiten. Iedereen die God op ons pad brengt. Dit doen we concreet door middel van de kleine groepen, en door andere activiteiten.

Lees hier uitgebreid over de visie en missie van onze gemeente. 

De Emmauskerk maakt deel uit van het kerkverband Nederlandse Gereformeerde Kerken. Op de website www.ngk.nl vind je allerlei informatie over dit kerkverband.

Persoonlijk

Onze gemeente bestaat uit ongeveer 90 leden. Van 0 tot 100 jaar oud.

Waarom deze mensen lid zijn van onze gemeente? Schroom niet en vraag het ze. Daar kunnen zij het beste zelf een antwoord op geven!